Vælg en side

SANKT HANS MENU

FORRET 
Danske hvide asparges i citron-dild marinade, håndpillede svenske rejser, urte-mayo, sommer urter, flager af sprødt rugbrød.

To slags nybagte boller med øko smør “on the side”

HOVEDRET
Butcher boy de luxe grill pølse, et kyllingespyd marineret med vores egen bbq sauce, steak af dansk ribeye, salat af grønne danske asparges med trøffel-vinaigrette og rucola, nye danske kartofler vendt med rygeost, friske ærter og fynske radiser, en sprød salat med feta, agurk, solmodnede røde tomater og frisk nyplukket persille.

Kryddersmør og bearnaise dip

DESSERT
Danske jordbær med vanilje cremesauce, karamelliseret krymmel af hvid chokolade, estragon og jordbær mynte.

kr. 495,- pp inkl. levering

Forretten leveres pakket i separate take away bakker og skal anrettes inden servering.
Hovedrettens kød elementer skal grilles på egen hånd, alt andet er anrettet i take away bakker og klar til at servere, kan med fordel hældes i egne skåle/på fade.
Desserten er portionsanrettet i en fræk engangsemballage lige til at servere.

Levering indenfor stor København er inkluderet i prisen. Levering finder sted på dagen i tidsrummet mellem
kl. 12.00 – 15.00.

Bestil på morten@mortensmad.dk senest tirsdag den 19. juni 2018.

VELBEKOMME!