Vælg en side

KONFIRMATION – BUFFET

FORRETTER
Håndpillede rejer, hvide asparges, hjertesalat, vild brøndkarse, hummer mayo og maltknas
Vores egen varmrøget laks med rygeost creme, agurk, crudite af radise og fennikel, dild

HOVEDRETTER
Langtidsstegt kalveculotte med citron, salvie og rødvinssauce
Fransk unghanebryst, parmaskinke, oregano, parmesan og pepperonata
Salat af nye grøntsager med dijon-honning marinade og kørvel
Forskellige tomater, mini mozzarella, balsamico og olivenolie og rucola
Hjertesalat med nye ærter, grillede løg, ceasar dressing og sprødt rugbrød
Små bagte kartofler med oliven tapanade, capers og soltørrede tomater

DESSERT
Mazarin kage med mandler, lakrids og rabarber, rabarber-hindbær kompot og vores egen vanilje is

Kr. 375,- pp

Min. 20 kuverter og inklusiv vores hjemmebagte brød.

Ønsker du at menuen leveres og afvikles af vores kokke afregner vi en fast kokketime pris på kr. 650,- pr. kok/pr. time.

Du kan også vælge at booke vores selskabslokale i Rungsted/Hørsholm  så sørger vi også for velkomstdrink, vine, servering, opdækning, præsentation af menuen og oprydning.