KOKKEN

Kokken Morten Bruhn-Hansen  er ophavsmanden til MORTENSMAD – han har skabt et mad univers med et ønske om, at det professionelle restaurationskøkken skal være lettere tilgængeligt i hverdagen.

“I mine mere end 20 år i faget, har jeg rejst meget og oplevet hvor tilgængeligt god mad er i andre lande. Med mine erfaringer som køkkenchef fra det finere a la carte køkken over til det virkelige high-end kantinekøkken, ved jeg hvad der skal til for at glæde sanserne og de højere krav som de kvalitetsbevidste efterlyser mere og mere”.

Det er et faktum, at det tager tid, at lave det gode måltid – så hvorfor ikke få hjælp?

Det er en nem løsning og dejligt lovligt – for maden er sund på alle de gode måder. Ingen tilsætningsstoffer. Alt er håndgjort, hakket og snittet. Vi bager selv alt vores brød, rører vores remoulade, mayonnaise og de delikate pestoer fra bunden.  Sylter rodfrugterne og steger og braser til middagen. Vi koger saucen op og koger den ned og elsker at lave retter, som du kender dem – bare på vores måde!
Friskhed og kvalitet er vores kendemærke, og så er vores store passion at trylle med grøntsagerne!

Vi er ikke økologiske fanatikere, men meget bevidste om det ægte i smagen og udtrykket. Vi bruger smør og fløde, når det skal til, og kan lide at grøntsagerne har kant og bid. Vi er det rustikke køkken frem for det minimalistiske. Vi har den holdning, at vi spiser for at blive mætte, og lever med den energi det giver. Vi skal spise os til de gode oplevelser og de friske vaner.

Vi har en mening med vores mad, og tager gerne snakken med dig. Mad er vores kærlighed, så hvad er mere (k)ærligt end at dele ud af vores viden og erfaringer.

Velkommen til MORTENSMAD

Back to Top