Vælg en side

BRYLLUP

MORTENSMAD BRYLLUPSMENU

Forret
Hummer med hvide asparges, hummer mayo, frissé salat, kørvel og sprødt rugbrød

Mellemret
Bagt rødtunge filet med jomfru hummer sauce, variation af gulerødder, dild olie og malt

Hovedret
Dansk k
alvefilet og braiseret spidsbryst med brunet smør, persillerods puré, friske ærter, skalotteløg og morkel sauce

Dessert
Gateau Marcel med passionsfrugt sauce, mango, lakrids crumble og fed vaniljeiscreme

3 retter kr. 495,- pp
4 retter kr. 595,- pp
5 retter kr. 695,- pp  

Natmad (forslag)
Gullasch suppe – 3 slags paprika – creme fraiche – groft brød
Udvalg af danske oste og pølser – udvalg af syltede sager – brød
Lune hjemmestegte frikadeller – agurkesalat – kartoffel salat – sennep – hjemmesyltede rødbeder
Sliders – with the works

Prisen er ved min. 50 kuverter.

Kr. 750,- pr. kok / pr. time inkl. transport, levering og afvikling af selve menuen.

Tilhørende vinpakker tilbydes separat.