MORTENSMAD BRYLLUPSMENU
Forret
Hummer med hvide asparges, hummer mayo, frissé salat, kørvel og sprødt rugbrød
Mellemret
Bagt rødtunge filet med jomfru hummer sauce, variation af gulerødder, dild olie og malt
Hovedret
Dansk kalvefilet og braiseret spidsbryst med brunet smør, persillerods puré, friske ærter, skalotteløg og morkel sauce
Dessert
Gateau Marcel med passionsfrugt sauce, mango, lakrids crumble og fed vaniljeiscreme
3 retter kr. 495,- pp
4 retter kr. 595,- pp
5 retter kr. 695,- pp
Natmad (forslag)
Gullasch suppe – 3 slags paprika – creme fraiche – groft brød
Udvalg af danske oste og pølser – udvalg af syltede sager – brød
Lune hjemmestegte frikadeller – agurkesalat – kartoffel salat – sennep – hjemmesyltede rødbeder
Sliders – with the works
Prisen er ved min. 50 kuverter.
Kr. 750,- pr. kok / pr. time inkl. transport, levering og afvikling af selve menuen.
Tilhørende vinpakker tilbydes separat.