Project Description

VELKOMMEN TIL MORTENSMAD – så meget mere end et måltid!

Vi tilbyder menuer til alt lige fra hverdags måltider til weekend gæster, konfirmationer, bryllup og fødselsdag til de helt traditionelle højtider som Mortens And, jul og nytår.

When LOVE and SKILL work together – expect a masterpiece!  det er hjerterytmen i vores totalkoncept.

MORTENSMAD blev en kendsgerning i sommeren 2011. En drøm om at være 100% selvstændig og selv kunne designe den kvalitet og oplevelse, som vi mener er værdig for vores kundekreds.
Et koncept, baseret på tanken om et mekka for hverdags- og selskabs måltider ud af huset men med kvalitet og smag som vi kender det fra restaurationsbesøg.

Vores mad er vores hyldest til kærligheden, forkæl dig selv, din familie og dine gæster og server noget der smager af overskud og gode intentioner. Vi tilbyder kvalitetsmad som heldigvis også begejstrer børnene, og det hylder vi.
For intet glæder os mere, end at se den næste generation som bevidste spisere.

Bryllup – Barnedåb – Konfirmation – Fødselsdag – Nytår og alt det andet
MORTENSMAD er suveræn på festmåltider. Store som små arrangementer, så sætter vi en ære i at gøre festen vedkommende. Selvom I er mange skal smagsoplevelsen og servicen stadig være nærværende og skarp.

Her på siden finder du vores forslag til dit arrangement og du er også velkommen til at kontakte os med særlige ønsker så finder vi ud af at sammensætte en menu med lige det du har lyst til – og måske overrasker vi dig også med en ny tanke eller to.

VELKOMMEN & VELBEKOMME!

Morten & co.

Back to Top